Voor Rozenburg, door Rozenburg

Onze visie

Duurzame zonne-energie voor iedereen, daar gaan wij voor. Daarom hebben wij de eerste energiecoöperatie van Rozenburg opgericht. Voor bewoners, door bewoners.

Wij nodigen alle wijkbewoners uit om mee te bouwen aan Energie Coöperatie Rozenburg. Ons doel? Zonnedaken realiseren waar iedereen aan mee kan doen. Het maakt niet uit in wat voor huis je woont of hoeveel geld je hebt. De opbrengst verdelen we over de deelnemers én een ‘spaarpot’ om Rozenburg duurzamer te maken voor alle bewoners.

Wie?

Energie Coöperatie Rozenburg bestaat uit actieve vrijwilligers en professionals van alle leeftijden. Samen werken we aan collectieve zonnedaken en een duurzamer Rozenburg!

Samen met Rotterdam

Alle energiecoöperaties in de stad werken samen met Energie van Rotterdam. Dit platform zorgt ervoor dat we kennis delen en waar nodig met één stem kunnen spreken. En we besparen kosten door zaken als techniek, administratie en communicatie centraal te regelen.

Meebouwen?

Zonne-energie voor alle bewoners van Rozenburg, in eigen beheer. Er is altijd iets te doen dat past bij jouw interesses en vaardigheden. Word je daar enthousiast van? Laat van je horen!